top of page

Rojstvo Poligona Počutja

Misija notranje moči

Ključno vprašanje današnjega časa je, kako uspešno se znamo soočiti z izzivi, ki jih prinašajo nekatere zahtevne življenjske situacije. So naši otroci dovolj odporni in notranje stabilni, da se z lahkoto povrnejo v ravnovesje po stresu?

Smo mi?

V sodobni družbi se vsi soočamo s pomembnim zalogajem - kako se razbremenimo, opolnomočimo in učinkovito upravljamo s svojim umom.

 

Poligon Počutja deluje kot spletišče, kjer so na voljo različne vsebine in naloge za razvoj čustvene odpornosti, razumevanje misli, počutja ter vedenja. Spletno mesto je namenjeno staršem, ki si prizadevajo svoje otroke naučiti čustvene inteligence, šolskim pedagogom in trenerjem, ki delujejo z mladostniki ter najstnikom, ki želijo raziskati svojo notranjost in so vešči uporabe spleta.

mateja&nuša-34.jpg

Najina zgodba

Zgodbo o misiji zdravega čutenja snujeta vodja mariborskega Brainobraina Mateja Car, in certificirana coachinja za starše Nuša K. Kokol. Ustanovili sta zavod Poligon Počutja, ki deluje z namenom, da otrokom in njihovim skrbnikom približa delovanje lastnega telesa in čustev, da se lahko uspešneje soočajo z izzivi in ovirami v življenju.

Spoznajmo se

bottom of page